fbpx
Logo
0 z 5

Andrej Horský Fotograf

recenzie
0.0
Review
hodnotené
0.0
Alexandra Jendrichovská - 26.5.2022
266 recenzie 6. júna 2022 15:53

Prešiel rok od našej svadby. Po dlhej dobe sme si pozreli fotky. Tesne po svadbe som Andrejovi napísala, že hudba stíchne, svetielka zhasnú, ale fotky ostanú navždy. Možno som si ani neuvedomovala aká pravda to je. To, čo Andrej dokázal zachytiť na fotkách je neuveriteľné. Tak ako počas celého sobáša som plakala, dnes pri fotkách som plakala znova. Ako keby som sme sa vrátili v čase a všetko ožilo. Andrej znova Ti ďakujeme. Za tvoju neuveriteľnú profesionalitu, za ochotu dohodnúť sa, že spoločné fotenie netrvalo hodinu 🤭😂 že si dokázal zachytiť každú emóciu, že sú tvoje fotky tak neobyčajne obyčajné, že si bol jednoducho s nami! Schválne Ťa hodnotím s odstupom času, kedy prvotná eufória a nadšenie opadli. Ani po roku nemením názor, že si bol správna voľba. Sme radi, že si bol s nami. Milujem naše fotky. Milujem tie farby. Milujem to, čo z nich ide. Ďakujeme! A T ❤️ (Facebook)

 4h. EVENT PACKAGE

0.0 
Review
hodnotené
0.0
Mária Richtariková - 13.12.2021
266 recenzie 6. júna 2022 15:53

To, ako vie Andrej zachytiť emóciu na fotografii, bolo pre nás kľúčové pri konečnom výbere fotografa pre našu svadbu. A svoj výber sme určite ani na sekundu neoľutovali. Koľkokrát si fotografie prezeráme, stále nanovo prežívame to, čo sme prežívali v náš svadobný deň... tak dokonalo vystihujú atmosféru celej svadby. Andrej má celkovo osobnosť, ktorá je pri fotografovi vzácna. Celý čas sme ho aj s našou rodinou vnímali ako starého známeho. Na portrétnom fotení vytvoril perfektnú atmošku, čiže nám pri pózovaní nebolo ani až tak trápne. 😃 Fotografie sme mali naozaj rýchlo, do týždňa boli hotové. Celkovo sme nadmieru spokojní a pri hľadaní fotografa v budúcnosti, už máme teraz jasno. Andrej, ďakujeme za všetko! 😊 (Facebook)

 4h. EVENT PACKAGE

0.0 
Review
hodnotené
0.0
Terézia Vöröšová - 10.11.2021
266 recenzie 6. júna 2022 15:52

Andrej je úžasný fotograf, ktorý nám pomohol nádherne zvečniť náš svadobný deň. Ma veľmi profesionálny prístup, skvele nápady a veľa skúseností, čo svedčí aj o jeho krasnych fotkách. Ďakujeme Andrej za všetko a sme radi že si mal s nami trpezlivosť, lebo si vytvoril niečo čo ma pre nás veľkú hodnotu ❤️ (Facebook)

 4h. EVENT PACKAGE

0.0 
Review
hodnotené
0.0
Nina Harčariková - 25.10.2021
266 recenzie 6. júna 2022 15:52

Z výsledných fotiek sme úplne nadšení a čo je rovnako dôležité, počas svadobného dňa sme sa v Andrejovej prítomnosti cítili prirodzene a uvoľnene.🙂 Andreja ako svadobného fotografa teda môžeme odporučiť všetkými desiatimi! (Facebook)

 4h. EVENT PACKAGE

0.0 
Review
hodnotené
0.0
Miriam Šelepová - 19.10.2021
266 recenzie 6. júna 2022 15:51

Andrej sa za pár chvíľ stal priateľov, členom rodiny a plnohodnotným svadobným hosťom. Príjemné rozhovory, uvoľnenosť, autentickosť a pocit krásy, ktorú v nás Andrej vzbudil boli korením, ktoré sme skutočne potrebovali. A popritom vznikli fotografie, na ktoré sa nevieme vynadívať. Prosto jedná veľká radosť. Ďakujeme. (Facebook)

 4h. EVENT PACKAGE

0.0 
Review
hodnotené
0.0
Anna De Matos Durinikova - 10.10.2021
266 recenzie 6. júna 2022 15:51

Andrej síce na prvý pohľad vyzerá ako prerastený škôlkar, ale nenechajte sa zmiasť, veľmi dobre vie, čo robí! Ak si tak ako my myslíte, že nie ste fotogenickí a pred objektívom sa necítite úplne najlepšie, Andrej vám dokáže opak. Ani si nevšimnete, že fotí, a navyše vám k tomu bude spievať Whitney Huston a dá tipy na dobré filmy. Už od prvých hovorov bol dôsledný, spoľahlivý, ústretovy, ale hlavne milý a kamarátsky. Perfektne zvládol celý deň v angličtine a fotky sme nemohli mať krajšie. Zachytil emóciu celého dna dokonale, zaznamenal momenty, ktoré nám v tom zhone ušli, no sme velmi vdační, že ich môžme vidiet na fotkách. Rada by som povedala, že si Andreja zavolám na ďalšiu svadbu znova, ale dúfam, že to nebude nutné 🙂 Ak chcete umelca, fotografa s veľmi ľudským prístupom a nového kamoša v jednom, Andrej je Vaša voľba! (Facebook)

 4h. EVENT PACKAGE

0.0 
Review
hodnotené
0.0
Viktória Štrbáková - 2.10.2021
266 recenzie 6. júna 2022 15:50

Andrejovi ďakujeme najmä za navodenie perfektnej a uvoľnenej atmosféry počas fotenia, vďaka čomu z nás opadol stres a zvyšok svadobného dňa sme si maximálne užili! Andrej je neuveriteľne priateľský, vtipný a hlavne profesionálny. Z jeho fotiek ide krásna emócia a atmosféričnosť 🙂 A obrovská vďaka aj za výber miesta fotenia, pretože my sme už začínali byť bezradní, kde v tom sychravom počasí spraviť pekné zábery. Z pre nás všedného prostredia vlakovej stanice vznikli naozaj úžasné, zaujímavé a originálne fotky. Ďakujeme 😊 (Facebook)

 4h. EVENT PACKAGE

0.0 
Review
hodnotené
0.0
Kristína Ostatníková - 5.9.2021
266 recenzie 6. júna 2022 15:50

Ťažko sa mi nachádzajú slová, ktoré by dostatočne opísali vďaku, ktorú k Andrejovi cítime. Zoslal nám ho sám Pán Boh. Od úplného začiatku, kedy sme ešte len rozhadzovali siete a rozhodovali sa o tom, kto bude náš veľký deň zaznamenávať, bol výnimočne ústretový. V samotný deň pôsobil nie len ako fotograf, ale aj ako upokojujúci element a vďaka jeho profesionalite z nás razom opadla všetka tréma pred objektívom, zručne nás nasmerovával a upravoval počas fotenia a počas obradu, hostiny a zábavy sme ani nevedeli že nás fotí, výborne maskoval svoj objektív. Výsledné fotky sú bez jedinej chyby. Zachytil každý jeden dôležitý moment, emóciu, na fotkách sa našli všetci naši hostia, úprava fotiek je naozaj nadmieru estetická. S Andrejom sme si počas nášho dňa vybudovali priateľstvo, nasmiali sa, poplakali si a nie len my, ale aj všetci naši hostia z neho boli unesení! Nemôžeme viac ako odporučiť. Andrej, ďakujeme!!! (Facebook)

 4h. EVENT PACKAGE

0.0 
Review
hodnotené
0.0
Daniela Jašš - 19.8.2021
266 recenzie 6. júna 2022 15:49

Fotky od Andreja su splneny sen! Fotenie bola jedna zo svadobnych veci, na ktorych mi najviac zalezalo. Vsetky Andrejove fotky su krasne, originalne, neokukane, stylove, jedinecne, takze som nemala ziadne pochybnosti, ze aj tie nase budu rovnako krasne. Vysledok predcil ocakavania a nemozem sa na nase svadobne fotky vynadivat. Su vizualne krasne a zachytavaju krasne spomienky. Nielen fotky, ale aj Andrejov pristup bol prvotriedny. Odporucam vsetkymi desiatimi! Velka vdaka, Andrej 😊 (Facebook)

 4h. EVENT PACKAGE

0.0 
Review
hodnotené
0.0
Júlia Čuláková - 13.8.2021
266 recenzie 6. júna 2022 15:48

Na výbere fotografa sme si dali veľmi záležať, nakoľko sami radi fotíme a máme radi inakosť. Andrejove portfólio rozprávalo samo o sebe, jeho "rukopis" bolo z fotiek hneď cítiť a preto sme sa rozhodli práve pre neho. Nemohli sme urobiť lepšie 🥰 Andrejov prístup bol úžasný, priateľský a spoľahlivý. Sadol nám nielen ako fotograf, ale aj ako človek. Pri fotení portrétov sa z nás snažil dostať čo mohol 😁 a podarilo sa mu to skvele. Fotky rozprávajú celý príbeh, je z nich cítiť emócie a to bolo pre nás asi najdôležitejšie. Okrem iného sa nám veľmi páči edit fotiek. Fotky nie sú presvetlené, drží sa prirodzenosti, neretuše, jemných tónov. Andrej, ďakujeme ti, že si nám zachytil najkrajšie spomienky ❤️ (Facebook)

 4h. EVENT PACKAGE

0.0